18 октября 2016 г.

Програма обміну майбутніх лідерів

Доброго дня!

Організація Американські Ради з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS (American Councils) доводить до Вашого відома інформацію щодо програми культурного обміну між Україною та Сполученими Штатами Америки для старшокласників „Програма обміну майбутніх лідерів” (FLEX). 

Програма FLEX фінансується  Державним департаментом США й адмініструється в Україні організацією American Councils за підтримки Міністерства освіти і науки та Посольства США в України. Програма дає можливість українським школярам навчатись у школі в США протягом одного навчального року, проживаючи в американській сім’ї.

Програма FLEX розрахована на школярів 8 -10 класів, які народилися в період з 01 січня 2000 по 15 липня 2002 року та володіють англійською мовою.

Програма FLEX проводиться на відкритій конкурсній основі та є безкоштовною для учасників.

Для школярів з Донецької та Луганської області тестування відбудеться: 23 жовтня 2016р. о 13:00. за адресою: м. Харків, вул. Тобольська, 26, спеціалізована школа №99. Для них І-й та ІІ-й тури тестування відбудуться в один день.

Цього року до участі у конкурсі запрошуються діти з особливими потребами, які народились у період:  15.02.1999р. - 15.07.2002р.  Для них І-й та ІІ-й тури тестування пройдуть в один день – 20 жовтня 2016р., початок о 9:00 за адресою: м.Харків, вул.Сумська, 55, НВК ім. В.Г.Короленка.

Що необхідно мати при собі для участі в конкурсі:
  • оригінал свідоцтва про народження;
  • підписану учасником конкурсу та одним з його батьків  згоду на обробку персональних  даних (цей документ необхідно завантажити  з нашого вебсайту   http://www.americancouncils.org.ua/uk/pages/65/ (УВАГА! Школярі, які не матимуть цього документу у день проведення конкурсу) до тестування допущені не будуть!
  • фотокартку 3Х4 (2016 року);
  • чорну ручку.
Надсилаємо детальнішу інформацію, а саме: оголошення (флайер) щодо проведення першого туру тестування програми FLEX, яке може безпосередньо використовуватись як рекламне оголошення для учнів Вашої школи та опис програми.

Заздалегідь вдячні Вам за співпрацю та увагу до нашого звернення. Будемо дуже раді бачити Ваших учнів учасниками  конкурсу.
З повагою,
Співробітники Програми FLEX

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Ідеальне освітнє відео. Яке воно?

 Ідеї до створення навчального відео